Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

Debat: Forholdene i Birkerød Svømmehal

Susanne Christiansen, Birkerød Parkvej 150, 3460 Birkerød

Som mormor vil gerne fortælle, hvad jeg mener omkring babysvømning. Man har som indgang en mølle, som er nærmest umulig at passere med en baby, autostol, pusletaske samt taske til en selv. Man føler, man sider fast. Hvem har dog fundet på dette tåbelige system.

I Rundforbihallen, er der en tværstang, som er nem at passere, når man har mange ting med. Jeg tror, jeg taler for mange mødre her. Hvorfor kan vi ikke få dette i Birkerød?

Samtidig er temperaturen i varmtvandsbassinet meget svingende. Det er heller ikke i orden. Der er ingen, der kan forklare hvorfor, men det skal vel være ens temperatur hele ugen, især med babyer.

Samtidig har min datter betalt for otte gange privat undervisning til mit barnebarn. Ud af de otte gange har underviseren fået en afløser på to gange, som aldrig har undervist babyer før, (måtte se på en seddel), og engang dukkede hun slet ikke op og havde ikke en forklaring. Hun havde bare glemt det. Der stod vi og to andre hold efterfølgende uden at få en forklaring. Det ikke i orden, man har betalt fuld pris for noget, man ikke har fået.

Så lige et ekstra pørgsmål: Hvorfor åbner man ikke op for begge bassiner, når der er mange motionssvømmere, og det andet bassin står tomt? Der er da livreddere nok.

Publiceret 14 February 2019 09:00

SENESTE TV