Modelfoto:

Modelfoto: Brian Jackson - stock.adobe.com

Debat: Menighedsrådet i Søllerød Sogn

Winni og Thomas Heilmann, Højbjerggårdsvej 38, 2840 Holte

Vi har med nogen forfærdelse og sorg erfaret, at en række gode medlemmer i menighedsrådet ved Søllerød Kirke har forladt menighedsrådet efter at et lille flertal ved den årlige konstituering pr. 1. december 2018 har overtaget magten i rådet.

Vi har været en del af menigheden i over 50 år og følt os beriget af at komme til gudstjenester, koncerter, foredrag og andre arrangementer - i det hele taget nydt godt af de mange kulturelle tilbud som kirkens personale og skiftende menighedsråd har arrangeret og muliggjort.

I de seneste år har vi haft glæde af, at man altid kunne møde medlemmer af menighedsrådet i kirken og sognegården til arrangementer, hvor vi også selv deltog.

Ved et møde i sognegården den 28. februar 2019 fik vi præsenteret de tilbageværende medlemmer af rådet, og flere af dem så vi her for første gang.

Der skal vælges supplerende medlemmer til menighedsrådet, og i den forbindelse afholdes et "Orienteringmøde - Udfyldningsvalg" tirsdag den 12. marts 2019 kl. 19 i Sognegården.

Vi vil inderligt håbe, at medlemmerne af det ny menighedsråd ofte vil være til stede ved kirkens gudstjenester og arrangementer og dermed muliggøre en god kontakt med sognets beboere. Samtidig er det vores håb og ønske, at koncerter og andre kulturelle arrangementer vil blive prioriteret ligeså højt, som det har været tilfældet tidligere i samarbejde med præsterne og organisten.

Publiceret 12 March 2019 16:00