Modelfoto

Modelfoto Rido - stock.adobe.com

Debat: Hej borgmester

Ingeborg Gutte Borgwardt fra 2.B på Toftevangskolen, Skolevej 4, 3460 Birkerød

Hej borgmester,

Jeg hedder Ingeborg Gutte Borgwardt. Og jeg er barn på Toftevang skole og går I 2 klasse.

Først blev min Våggestue lukket. Så sat de min børnehave sammen med en anden børnehave og det blev jeg rigtig ked af fordi jeg var rigtig glad for min børnehave.

Kort tid efter startede der nye børn i den gamle børnehave fordi der ikke var plads nok alligevel til alle børnene. Så startede jeg på Toftevang skole som jeg er rigtig glad for at går på. Så en dag sagde min far til mig at der er en chance for at der skulle skæres ned på skolen.

Jeg har tænkt på hvad vi skal gøre uden våres venskapsvenner som er de store børn der passer på de små på toftevang skolen? Hvad skal vi gøre uden vores store søskende på skolen hvis vi ikke skulle værer på samme skole som de store og det er ikke rat at tænke på og gør mig ked af det. Jeg syns at det er en dum ide at lave om på toftevang skolen.

Rudersdal Avis har været i kontakt med forældrene til Ingeborg Gutte Borgwardt, som forklarer følgende om baggrunden for debatindlæggets tilblivelse:

Vores datter går på Toftevangsskolen i 2B (8år) og har som sagt været meget ked af debatten omkring skolelukning og har talt meget om det. For sjov sagde jeg søndag aften, at hun skulle skrive et læserbrev stillet til borgmesteren. Vi var også til demonstrationen på rådhuset til byrådsmødet. Vedrørende selve læserbrevet har vi været lidt inde over sætningskonstruktionen og sat punktummer, så det gav mening, Men hun har selv rettet stavefejlene vha stavekontrollen.

Vi mener at læserbrevet, som hun selv har skrevet og fået ganske lidt hjælp til, udtrykker en generel utryghed og magtesløshed fra børnene over den debat, der har været vedr. skolelukningerne, og synes derfor den er vigtig at have med i debatten.

Hilsen Henrik, far til Ingeborg.

Publiceret 22 March 2019 09:00

SENESTE TV