Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Musik i pratikanten

Jonas har været i praktik som journalist på Rudersdal Avis. Det er der kommet flere gode artikler ud af. Mød praktikanten med musik i

Jonas Morell Brinch er journalistpraktikant på Rudersdal Avis. Det har han været i Uge 10 og ud af det er kommet to gode historier til avisen.

15-årige Jonas kommer hele vejen fra Frederiksværk til Lyngby, hvor redaktionen har til huse. Til daglig går han i 8. kl. på Vinderød Privatskole, der ligger lidt ude for Frederiksværk.

”Det er første gang jeg er i praktik. Jeg tænker på at blive journalist. Men jeg ved det ikke endnu. Det lyder sjovt og indtil nu har det været som jeg forestillede mig. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge, men hvis jeg journalist, så vil jeg helst skrive om sport eller musik,” siger han

Når Jonas ikke er i skole, er der andre ting der trækker, nemlig musik.

”Jeg går til sang og er med i et band. Vi er fem og jeg synger,” siger han.

Bandet har ikke noget navn endnu – diskussionen står stadig på og selv de allerede har været ude og spille job, så er det ikke lykkedes at blive enige om det.

”Men jeg har sagt til de andre at næste gang vi spiller, så skal vi have fundet et navn,” siger Jonas og fortæller at selv om de er meget unge i bandet, så er det gammel rock, der kommer ud af højtalerne, når de sætter stikket i.

”Vi spiller gammelt rock, Pink Floyd og Cream og den slags.”

Jonas bor skiftevis hos sin far og mor, der bor kort fra hinanden i stålværksbyen.

”Så har jeg også en lillebror, der hedder Thomas og en storebror der hedder Louis” fortæller han.

Når praktikken er overstået og hverdagen igen melder sig, er den næste store begivenhed for Jonas den kommende konfirmation.

”Jeg skal konfirmeres den 14. maj. Jeg mangler at gå i kirke tre gange endnu. Man skal i alt have været til otte gudstjenester inden man kan blive konfirmeret,” fortæller han.

Og hvis nu der er nogen af de inviterede gæster, der læser med nu så er der to ting på ønskesedlen indtil videre.

”Jeg ønsker mig en ny IPhone. Og en mountainbike til at klare den store bakke på vej til skole,” siger han.

På Rudersdal Avis siger vi tak for hjælpen til Jonas og ønsker han god vind fremover.

Publiceret: 13. Marts 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere