Menighedsrådet kan i en status meddele, at der er god tilslutning til Nærum Kirkes gudstjenester og øvrige arrangementer.
Menighedsrådet kan i en status meddele, at der er god tilslutning til Nærum Kirkes gudstjenester og øvrige arrangementer.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nærum Kirke er fuld af aktiviteter

Nærum Kirke inviterer søndag 8. oktober til orientering om og drøftelse af, hvad der sker i kirken i årets løb. Præster og menighedsråd orienterer, og der er mulighed for spørgsmål, ønsker og forslag.

Mødet begynder efter gudstjenesten, og der inviteres på frokost. Det hele slutter omkring kl. 13.30. Alle er velkomne.

Menighedsrådet beretter, at der er god tilslutning til søndagens gudstjenester, og at alle arrangementer og samtalegrupper er velbesøgte. Konfirmanderne er engagerede og synger flittigt med. Der er et tæt samarbejde med Nærum Skole og Nærum menighedsbørnehave, og børneinstitutioner i byen møder talstærkt op til krybbespil. Et samarbejde med gymnasiet er også på vej, og kirken deltager hvert år i Nærum Kulturdag.

Til en gudstjeneste er der som regel 40-50 kirkegængere. Til eftermiddagsmøderne regner man med 40-60, og samtalegrupperne i kirkens anneks har kun få ledige pladser. Der var 55 med på Sommerhøjskolen, og bussen var fyldt op til sommerudflugten.

jesl

Publiceret: 05. Oktober 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere