Komikeren er kendt for 'Nørgaards netfix' og ude med et nyt onemanshow, ’Indebrændt’. Du kan opleve showet på Mantzius Live
Komikeren er kendt for 'Nørgaards netfix' og ude med et nyt onemanshow, ’Indebrændt’. Du kan opleve showet på Mantzius Live
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nørgaard med nyt show

Komikeren er kendt for 'Nørgaards netfix' og ude med et nyt onemanshow, ’Indebrændt’, og kommer forbi Manziusgården

Så er Martin Nørgaard endelig klar med sit første onemanshow, 'Indebrændt'.

Det er et standupshow om alt det, der er galt med verden, i henhold til Martin Nørgaard. Eller er det rettere et show om alt det, der er galt med Martin Nørgaard?

Uanset hvor problemerne ligger, bliver det et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedy-stil, der har gjort Martin Nørgaard så utroligt populær, bliver det forklaret i en pressemeddelelse fra Mantziusgården, hvor Nørgaard optræder onsdag 1. november klokken 20.

Dette selvreflekterende status quo bliver samtidig begyndelsen på et nyt kapitel i Martin Nørgaards liv. For som nybagt far er det måske på tide at rydde op i tilværelsen og gøre op med, hvad der egentlig er værd at hidse sig op over? Og det i sig selv kan jo blive temmelig morsomt, når det bliver leveret af dette komiske supertalent.

Pressemeddelelsen opfordrer til, at man glæder sig til et show, hvor Nørgaard slår på samfundet, samtiden og ikke mindst sig selv.

Nørgaards vej til sit første onemanshow er asfalteret med successer. Han blev nr. tre til DM i standup i 2010, fik anmelderroser som opvarmer for Linda P i 2011, blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013, fik den tildelt i 2014.

Man kan finde billetter på mantzius.rudersdal.dk. 

Publiceret: 27. Oktober 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere