Formanden for idrætten, Daniel E. Hansen (V), og formanden for skolerne, Randi Mondorf (V), glæder sig over budgetaftalen om en ny hal ved Dronninggaardsskolen i Holte. Privatfoto
Formanden for idrætten, Daniel E. Hansen (V), og formanden for skolerne, Randi Mondorf (V), glæder sig over budgetaftalen om en ny hal ved Dronninggaardsskolen i Holte. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu kommer der en ny hal i Holte

Foruden de 10 mio. kr., som allerede er afsat til en ny hal i Rudersdal, er der i der i Budget 2018 bevilliget ekstra 10 mio. kr. til en ny hal i Holte

Igennem de seneste år har debatten om behovet for mere halkapacitet jævnligt blusset op i Rudersdal. Blandt andet dengang en ny hal på Rudegaard Stadion var på tegnebrættet og idrætsklubbernes ønskeseddel. Og nu lader det til, at ønsket om mere halkapacitet snart kan imødekommes.

I hvert fald er partierne bag det netop indgåede budgetforlig i Rudersdal Kommune blevet enige om, at der skal afsættes 10 mio. kr. til projektet. De penge bliver lagt i puljen med de 10 mio. kr., som allerede tidligere er afsat til projektet, og med de samlede 20 mio. kr. synes projektet dermed nu at tage form.

Konkret bliver der tale om en ny hal i Holte i forbindelse med Dronninggårdskolen.

“Der har i mange år været et tydeligt ønske om en ny hal i kommunen både i foreningslivet og blandt partierne, da presset på faciliteterne på Rudegaard er stort. Samtidig kan vi se, at der bliver behov for at renovere de gamle gymnastiksale på Dronninggårdskolen inden for de nærmeste par år, og dermed giver det rigtig god mening, at placere den nye hal her,” fortæller formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V).

 

Arbejdet begynder snart

Som før nævnt har der tidligere været tale om en hal ved Rudegaard Stadion, men dengang projektet blev diskuteret, viste der sig at være nogle planmæssige problemer, ligesom projektet ville blive for dyrt at realisere. Derfor peger pilen nu på Dronninggårdskolen i stedet.

De 10 millioner kr. i det nye budget er afsat i 2020, og man regner med, at hallen kan stå klar om to-tre år. Men det indledende analysearbejde forventes at kunne sættes i gang snarest.

Der bliver tale om en hal i størrelse og form som en almindelig håndboldhal, og dermed håber man, at man kan tilgodese en stor del af de klubber, som mangler baneplads i Rudersdal Kommune.

“Det er i hvert fald en rigtig god begyndelse og en væsentlig forbedring i forhold til den situation, vi har i dag. Jeg tror bestemt, at vi kan imødekomme det kapacitetsbehov vi har med den nye hal,” konstaterer Daniel E. Hansen og fortsætter:

“Jeg er rigtig glad for, at en ny hal er en del af budgetaftalen. Det er godt for idrætslivet. Det er godt for skoleeleverne i Holte-området. Og det er en fornuftig økonomisk løsning på de udfordringer, vi gerne vil gøre noget ved”.

 

#RudersdalKV17

Publiceret: 27. September 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Valget netop nu