Marius Thrane Ødum og Miri Thrane Ødum fik medaljer med hjem fra weekendens stævne. Privatfoto
Marius Thrane Ødum og Miri Thrane Ødum fik medaljer med hjem fra weekendens stævne. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny dobbeltsejr til OK ØST Birkerød ved DM i orientering

OK Øst Birkerød sikrede sig igen flere medaljer ved weekendens DM

Ligesom ved DM Mellem for to uger siden blev det til en dobbeltsejr for OK Øst Birkerød i seniorklasserne ved søndagens DM i langdistance orientering. Det fremgår af en pressemeddelelse fra klubben.

Miri Thrane Ødum blev dansk mester med en sejrsmarginal på lidt over et minut. Miri kom endeligt i spidsen for løbet ved post 24 af de i alt 30 poster. Hendes bror Marius Thrane Ødum blev ligeledes dansk mester. Han var over to minutter foran nummer to. Marius"s bane var 17,9 kilometer. Løbet blev afviklet i den fynske skov Krengerup.

Flere medaljer

Ved DM Lang fik OK ØST Birkerød løbere yderligere seks medaljer i andre klasser. Blandt andet kan der nævnes en bronzemedalje til Kamme Aglund Andersen i den yngste pigeklasse.

Om lørdagen blev DM Stafet afholdt i Langeskov også på Fyn. Her kom herreseniorholdet ind på en fjerdeplads – kun 28 sekunder efter bronzemedaljerne. I alt blev det til fire sæt medaljer ved DM Stafet til OK ØST Birkerød. Blandt andet en guldmedalje til stafetholdet i H35, som bestod af Asger Nielsen, Johan Holkmann Jacobsen og Rasmus Ødum.

/adk

Publiceret: 12. September 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere