Er det glemt, eller kan du huske det? “Glemt” er en udstilling hos Birkerød Kunstforening.
Er det glemt, eller kan du huske det? “Glemt” er en udstilling hos Birkerød Kunstforening.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny udstilling: Kom og se den glemte kunst

Kunstnerne Vibeke Nørgaard Rønsbo og Susanne Pedersen er med udstillingen “Glemt”

Fra 17. februar til 18. marts udstiller skulptør Vibeke Nørgaard Rønsbo og billedkunstner Susanne Pedersen i Birkerød Kunstforening i Birkerød Gl. Præstegaard.

Kunstnerne har kaldt deres udstilling “Glemt”, og de er begge inspireret af at undersøge, hvordan mennesket erindrer, og hvad der sker, når vi erindrer. Tilskueren opfordres gennem at betragte værkerne til at tænke over, hvad erindring er og til at se sine egne erindringer som led i den store fortælling om menneskenes liv.

Susanne Pedersen viser både malerier og installationer på udstillingen. Malerierne er slørede billeder af erindringer, og de er sat op som en lang fragmenteret fortælling. Kunstneren undersøger, hvad der sker, når vi erindrer – vi husker i billeder – i små glimt. Til nogle af billederne er der tilføjet små tekststumper, der kan hjælpe tilskueren til forståelse af værket.

Vibeke Nørgaard Rønsbo arbejder med sammenstødet mellem erindring og aktualitet og udstiller objekter, der er skabt af mange forskellige materialer, bl.a. skoletasker af beton, modelleringer af gamle, analoge apparater, dyner syet af printede fotos, alle glemte og genfundne objekter der både er mindesmærker og erindringer og kommentarer til nutiden. Der er fernisering i Birkerød GL. Præstegaard 17. februar klokken 13 til 15.

Publiceret: 12. Februar 2018 09:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt