Modelfoto.

Modelfoto.

Indbrudstyv løbet op af spurtstærk borger

36-årig indbrudstyv overrasket og løbet op af borger i Holte

Et villa-indbrud lørdag aften i Gammel Holte endte uden det store held for en 36-årig københavnsk indbrudstyv, da han blev løbet op - og pågrebet af den mand, hvis hus han kort forinden havde begået indbrud i.

Nordsjællands Politi blev alarmeret af beboeren i Gammel Holte klokken 17.50, hvorefter en patrulje blev sendt til den opgivne adresse.

Anmelder havde imidlertid allerede hjulpet politiet ganske godt på vej med anholdelsen, da han havde løbet gerningsmanden op.

Det viste sig, at gerningsmanden var en gammel kending af politiet med adskillige lignende forhold bag sig, og da han var i besiddelse af flere tyvekoster fra villaen, klappede fælden altså i for den konditionssvage gerningsmand.

Manden er uden kendt fast bopæl, men vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi vurderede søndag overfor lokalavisen.dk, at manden formentlig nu er sikret fast bopæl i den nærmeste fremtid, da han på grund af de mange verserende sager, som han allerede er noteret for, ville rykke direkte i fængsel efter grundlovsforhøret søndag.

Publiceret 29 August 2010 12:40

SENESTE TV