Rigmor Zobel har netop sagt ja til en bestyrelsespost i rekrutterings- og udviklingsvirksomheden Proactme.

Rigmor Zobel har netop sagt ja til en bestyrelsespost i rekrutterings- og udviklingsvirksomheden Proactme.

Bestyrelsespost til Rigmor Zobel

Af
Af Marie Lau

Advokatfuldmægtig Rigmor Zobel, Vedbæk, har netop sagt ja tak til en bestyrelsespost i rekrutterings- og udviklingsvirksomheden Proactme.
”Proactme har valgt at åbne døren ind til Headhunternes lukkede verden og nedbryde forældede prisstrukturer og dogmer. De tænker forfriskende nyt og deres unikke værktøj til Leder due dilligence og Kompetence gabs analyse er en uvurderlig værdiskabelse i relation til virksomhedsopkøb," siger Rigmor Zobel om hvorfor hun har valgt at sige ja til posten.
Rigmor Zobel er advokatfuldmægtig hos Alhambra advokater - og arbejder med Corporate Governance samt Mergers and Aquisitions. Hun har tidligere beklædt en række bestyrelsesposter og topposter hos selskaber i Danmark såvel som i udlandet, hvor hun blandt andet har medvirket i opkøb og fusioner af virksomheder.
Proactmes kernekompetence er at bruge deres indgående forståelse for organisationers liv og væsen samt den menneskelige personlighed i en forretningsmæssig kontekst. Selskabet er i dag placeret i Nyhavn og beskæftiger syv medarbejdere. Proactme er stiftet i 2003 og ejet af Thomas Heintzelmann.

Publiceret 13 April 2012 08:45