Kit Green har åbnet praksis på Virum Torv med psykologisk rådgivning og terapi.

Kit Green har åbnet praksis på Virum Torv med psykologisk rådgivning og terapi.

Behandler angst, depression og dårlig livsstil

Kit Green åbner psykologisk rådgivning i Virum og hjælper voksne med stress, depression, angst og sorg, eller med at ændre livsstil

Af
Af Grete Hansen

Efter to år med paksis i udlandet har Kit Green åbnet ny praksis i Virum.
Hun er universitetsuddannet i psykologi og har specialiseret sig i kognitiv adfærdsterapi. Kit Green har 12 års professionel erfaring fra Kræftens Bekæmpelse, Nordsjællands Misbrugscenter og som privatpraktiserende.
I sin praksis på Virum Torv tilbyder hun psykologisk rådgivning og kognitiv adfærdsterapi til voksne, der oplever udfordringer med stress, depression, angst og sorg eller ønsker hjælp til at ændre livsstil.
"De fleste af os oplever perioder i vores liv med udfordringer, hvor vi har brug for hjælp og redskaber til at komme videre," siger Kit Green.
"Det kan være stress, uro, bekymringer, søvnbesvær eller støtte til at begrænse et forbrug af alkohol, der er højere end ønskeligt," fortsætter hun.
Kit underviser også læger, sygeplejersker, psykologer og pædagoger i kognitiv adfærdsterapi, misbrugsbehandling, motivernede samtale mv.
Kit Green er født og opvokset i Birkerød og er nu med familien tilbage i Nordsjælland efter et 2-årig udlandsophold. I de seneste 3-4 måneder har hun ledt efter det helt rigtige lokale til sin praksis, og valget faldt på Virum.
"Virum er en hyggelig by, der ligger centralt og tæt på Birkerød, Holte, Lyngby, Hellerup og området nord for København. I de sidste to år har jeg arbejdet internationelt, nu er mit fokus borgere i nærområdet her, men jeg vil fortsat arbejde med folk, der er udstationeret.
I Virum kan jeg invitere alle inden for i et hyggeligt kontor med en god og central beliggenhed på Virum Torv Torv. Det er nemt at komme hertil, både med bil og tog," siger hun.
Tidsbestilling på tlf. 26433793, mail: kg@kitgreen.dk.
Man kan læse mere på www.kitgreen.dk

Publiceret 25 February 2015 00:00