Vedbæk Garden har fået nyt look

Efter en tre år lang proces kunne Vedbæk Garden i lørdags præsentere deres nye uniformer

Nyt tøj og et nyt look er for mange hverdagskost. Men i en lille og traditionsfyldt organisation som Vedbæk Garden er det noget mere kompliceret at skifte udseende. Ikke desto minde kunne pigerne i Vedbæk Garden i lørdags præsentere deres nye uniformer for første gang ved gardens store årlige parade på Kulturcenter Mariehøj.
"Det har været en meget stor opgave at komme i hus med dette projekt," fortæller Vedbæk Gardens formand, Helle Løvgreen og fortsætter:
"Vi har arbejdet på projektet i tre år, for det er meget økonomisk tungt for en lille forening som os at skulle rejse så mange penge. Men med en omlægning af økonomien og hjælp fra diverse fonde kom vi i gang. Dog turde vi stadig ikke at søsætte projektet uden at involvere Rudersdal Kommune velvidende, at de selvfølgelig ikke bare kunne bevilge os flere penge. Vi blev dog mødt med stor forståelse og resultatet blev, at vores kommunale tilskud blev beskåret over fire år og samlet til en engangsudbetaling. Derefter kunne vi gå i gang."
Heldigvis vækker de nye uniformer begejstring blandt gardens medlemmer. Pigerne er fortsat iført plisserede nederdele. Jakken har fået en ny type krave, og så er der sket store forbedringer i forhold til hovedbeklædningen, idet hattene ikke længere falder sammen. Tradition tro er Vedbæk Gardens logo trykt på ærmet, og som noget nyt bærer pigerne også Rudersdal Kommunes Byvåben.
"Vi hører jo hjemme i Rudersdal, så det symbol vil vi med stolthed bære med os rundt i verden," siger Helle Løvgreen.
De nye uniformer skal bæres i minimum de næste 20 år.
/adk

Publiceret 05 October 2015 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV