Gert Lassen er bagmand på den nye webhandlesportal, specialbutikkerne.dk. Sitet skal booste handlen i specialbutikkerne i Rudersdal.

Gert Lassen er bagmand på den nye webhandlesportal, specialbutikkerne.dk. Sitet skal booste handlen i specialbutikkerne i Rudersdal.

Ny portal skal puste liv i Birkerød

Specialbutikkerne.dk skal sætte gang i handlen i Birkerød Hovedgade

Af
Thomas Schiermacher

Handelsliv En ny handelsplatform på nettet skal give liv i lokale specialbutikker i Rudersdal. I første omgang er det i Birkerød, hvor tre butikker indtil nu er tilknyttet den nye webhandelsside. I det nye koncept kan kunderne handle i alle de tilknyttede butikker på kryds og tværs, checke ud og betale som i alle andre webbutikker for til sidst enten at få leveret varerne samlet hjemme – gratis, hvis det er inden for kommunegrænsen – eller hente varerne i en butik efter eget ønske. Bagmanden er Gert Lassen, der i forvejen handler med herretøj i ’Lassen – Tøj for mænd’ i Hovedgaden i Birkerød. ”Folk vil gerne kunne få det hele et sted og vi sørger for det bliver muligt. Vi er i fuld gang nu og de første aftaler er på plads. Vi er begyndt med specialbutikkerne i Birkerød, men vi vil mere end det og satser på at få andre i Rudersdal med,” siger Gert Lassen. Specialbutikkerne.dk er i opstartsfasen. Og selv om der kun er få butikker med endnu, så er visionen klar. Portalen skal give de store kamp til stregen om kunderne. Og våbnet er kvalitet og service som man kender det fra de lokale handlende.

Modspil til kædebutikker

”Det her er vores modspild til kædebutikker og store supermarkeder. Vi slår os op på det vi er gode til. I specialbutikkerne har vi god kundeservice, kvalitetsprodukter og specialviden. Vi gør mere ud af service,” siger Gert Lassen. ”Jeg har lanceret det overfor de andre butikker i byen. Vi kan lave handelsplatform for os alle sammen. Vi hjælper de nye butikker med at komme i gang og sørger for, at de kan komme videre selv,” siger han og fortsætter: ” Jeg tror så meget på ideen at jeg har lavet investeringerne.”


Publiceret 08 April 2016 11:00

SENESTE TV