Fodboldbørn kan glæde sig. Træningen fortsætter som hidtil. Klubben skifter navn. Foto: Thomas Schiermacher

Fodboldbørn kan glæde sig. Træningen fortsætter som hidtil. Klubben skifter navn. Foto: Thomas Schiermacher

Så er det nye BSV virkelighed

BSV af 2016 er officielt en klub

Af
Thomas Schiermacher

Måneders uro i BSV er afløst af nyt håb for fodboldglade drenge og piger. Frivillige, Rudersdal Kommune og DBU har arbejdet på, at få en ny klub på benene, der kunnetage over efter at Boldklubben Søllerød-Vedbæk kuldsejlede.
Det tidligere Boldklubben Søllerød-Vedbæk er formelt afviklet, og aktiviteterne er officielt flyttet over i den nye forening, der har fåpet navnet BSV af 2016. Foreningen er godkendt af kommunen og registreret hos DBU.
"Trænere og holdledere. Vi er meget taknemmelige for, at hovedparten af alle trænere og holdledere har sagt ja til at fortsætte aktiviteterne i BSV af 2016," skriver den nye klub på sin hjemmeside.
her skriver man også, at der ikke bliver opkrævet kontingent for efteråret 2016, men at der i stedet for opkræves et særskilt tillæg for de hold, der har betalte trænere, ligesom alle i den nye fodboldklub skal betale et opstartsgebyr på 500 kr. pr. medlem til at afholde administrative omkostninger, smt opfylde krav til økonomien fra kommunen. Efterårstræningen starter officielt mandag den 8. august,

Publiceret 12 July 2016 16:00