De to iværksættere ses her sammen med en rerpæsentant for Børnesagens Fællesråd. Pressefoto

De to iværksættere ses her sammen med en rerpæsentant for Børnesagens Fællesråd. Pressefoto

Business i en god sags tjeneste

Iværksættere vil mere end bare iværksætte. Der skal være et godt formål også

Af
Thomas Schiermacher

For de to ildsjæle og iværksættere Nicolai Frisk og Klaus Nordhoek blev drømmen til virkelighed, da de grundlagde Any2nd i september 2016.
Selve grundlaget i virksomheden er at bygget på ideen om at samarbejde med NGO organisationer og andre virksomheder, som ønsker fremme medmenneskelige levevilkår. Børnesagens Fællesråd og Any2nd er gået sammen i et samarbejde, der hedder ”Time is now” og består af kunstplakater i begrænset oplag, der sælges på hjemmesiden any2nd.com, hvis fysiske rammer ligger i Birkerød.
”Vi har indledt et samarbejde med Børnesagen Fællesråd for at sætte fokus på dem, der ikke råber så højt i samfundet. Med alle de humanitære katastrofer, som ses rundt om i verden, kan vi nemt glemme vores socialt udsatte børn og unge. Vi tænker, at også de fortjener vores opmærksomhed,” skriver de to iværksættere i en pressemeddelelse.
Med det første projekt laver de altså kunstplakater, hvor en del af overskuddet går til Børnesagens Fællesråds arbejde for udsatte børn og unge i Danmark. 10% af salget af plakaterne går direkte til det humanitære projekt.

Publiceret 08 December 2016 12:00