Laudrup-villa solgt for 11,3 mio.

It-iværksætteren Martin Thorborg har købt ejendommen i første parket til Øresund

Efter syv on/off-år på boligmarkedet kunne en af Danmarks bedste fodboldspillere gennem tiderne, Brian Laudrup, for få uger siden fløjte boligsalget af, pakke flyttekasserne og overdrage nøglerne til ejendommen på Skodsborg Strandvej nord for København til den nye ejer.
Det er it-iværksætteren Martin Thorborg – en af mændene bag sitet Jubii – der har købt ejendommen i første række til Øresund. Det og den endelige salgspris viser ejendommens tinglysningsattest, der gik igennem i onsdags.
Selvom han har fået huset en del under den pris, som Laudrup først sendte ejendommen på markedet til, er it-millionæren ikke kommet helt billigt til de 156 kvadratmeter. Prisen er 11.300.000 kr., oplyser Boliga.dk. Det er 4,6 millioner mindre, end Brian og Mette Laudrup håbede at få i 2010.
Med salgsprisen ender Laudrup-parret ikke ligesom Michael Laudrup, der også har solgt sit strandvejs-palæ, med at høste en gevinst ved salget.

Købte selv for 14 mio. kr.

Brian Laudrup lagde nemlig selv 14 millioner kr., da han i 2007 rykkede ind på adressen, skriver Boliga.
Oveni det kommer den stribe af forbedringer i huset, som ægteparret har stået for.
Familien Thorborg kan se frem til et hus der er gennemgående istandsat med bl.a. nyt køkken og nye badeværelser, en lys opholdsstue med pejs, to soveværelser, en glas-udestue og et separat anneks.
Og – naturligvis – en træterrasse med panoramaudsigt over Øresund.

jesl

null

Publiceret 14 February 2017 07:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV