Kvinde dræbt i trafikuheld

En ældre kvinde mistede lørdag livet i en trafikulykke i Holte

Af
Af Julie Bülow

To ældre kvinder var fredag klokken 13.43 involverede i et trafikuheld, der på kostede den ene af de to livet.
En 86-årig kvinde fra Holte overså sin ubetingede vigepligt, da hun svingede sin bil ud fra p-pladsen på Rønnebærvej i Holte. Hun fik ikke rettet bilen op, og ramte derfor en 87-årig kvinde fra Virum, der gik med en gruppe mennesker på fortorvet.

Akut førstehjælp

Den påkørte kvinde landede under bilen. Selv om der på stedet blev ydet førstehjælp, og kvinden siden blev hentet i lægeambulance stod hendes liv ikke til at redde. Føreren af bilen var efterfølgende ude af stand til at forklare sig, men et vidne i den bagvedkørende bil har forklaret hændelsen til politiet.

Uagtsomt manddrab

Den ældre kvindelige fører af ulykkesbilen bliver formodentlig sigtet for uagtsomt manddrab, og politiet har endnu ikke kvindens udlægning af sagen.
Nordsjællands Politi fortæller i øvrigt til pressen, at det er procedure at sigte, selv om det ikke er tænkeligt, at kvinden ender med en fængselsstraf. Sigtelsen sker ifølge politiet dels for retfærdighedsfølelsen for den dræbtes pårørende og dels for at sættes gang i diverse forsikringsudbetalinger.

Publiceret 13 March 2017 15:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV