S-toget driller de rejsende i påsken

Banedanmark skal vedligeholde jernbanerne med et fræsetog, og det betyder ændringer og togbusser for påskens mange rejsende

S-togsbanerne skal vedligeholdes med en fræser, der reparerer revner i sporene, og det betyder ændringer på togafgangene.
I påsken, fra onsdag den 12. april til og med mandag den 17. april skal man med togbus, hvis man skal rejse mellem østerport og København H.
Kører man eksempelvis med s-toget fra Holte og skal til Høje Taastrup, så må man altså en tur med togbus mellem Østerport og København H.
Er man i tvivl om, hvordan rejsen går nemmest, så kan man kigge ind på rejseplanen.dk eller eventuelt give DSBs kundeservice et kald på 70131415.

Hjælp at hente på rejsen

DSB oplyser i øvrigt, at der vil være rigeligt med oplysninger om ændringerne, når man er på farten, fordi der både er information via højttalerne, informationstavler og medarbejdere på de berørte stationer. Det kan være en fordel at rejse i god tid og eventuelt tage et regionaltog, hvis man skal til påskefrokost på den anden side af de ramte stationer.

Larm fra reparationerne

Fræsetoget kører om natten, så togdriften generes mindst muligt. Om dagen bliver det renset og klargjort. Klargøringen kan give støjgener for naboer, der bor tæt ved togets standplads.
Banedanmark oplyser at fræsetoget kører efter følgende plan, så bor du tæt på skinnerne, vil du i følgende perioder måske kunne høre en ukendt støj fra banerne.

Publiceret 11 April 2017 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV