DM-bronze til volley-drenge

Holte Volley er i god gænge. Også de unge når til tops

I den forgangne weekend spillede Farum-Holte Volleyballs HU18-drenge om danmarksmesterskabet i Gentofte.
Næsen var ikke sat op efter et topresultat. Dels fordi drengene er førsteårsspillere og kæmper mod en del ældre modstandere, men også fordi holdet har været ramt af skader og sygdom hele sæsonen.
Men det var glemt i weekenden, hvor holdet mere end indfriede de forventninger man kunne have til dem.
På trods af et enkelt nederlag til VK Vestsjælland i de indledende puljekampe vandt Farum-Holte-drengene deres pulje og sikrede sig direkte adgang til den ene af søndagens to semifinaler. Her måtte de inkassere et nederlag mod Gentofte Volley. Til gengæld viste de deres velkendte evne til at rejse sig i vanskelige situationer ved at besejre Hvidovre-Køge i bronzekampen søndag eftermiddag.
Første sæt blev vundet solidt med 25-17. Andet sæt tog Hvidovre-Køge sig af 25-23. I tredje sæt kom drengene fra Farum-Holte foran med 8-3 og champagnen var fisket op af køletasken. En vaklende fase sendte dog Hvidovre-Køge tilbage i kampen med en føring på 11-9, men til stor lettelse hev drengene sejren og bronzemedaljerne hjem ved at vinde sættet 15-12. Det var især godt taktisk spil og gode beslutninger som gjorde forskellen til slut i kampen. Bronzemedaljerne kan ses som et tegn på en fortsat flot udvikling for holdet. Drengene fik sølv for tre år siden ved HU14 DM, guld sidste år ved HU16 DM og har i alt spillet sammen i omkring seks år. Guldet gik til VK Vestsjælland og Gentofte Volley vandt sølv.

Publiceret 19 April 2017 10:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV