Nye Borgerlige klar i Rudersdal

Der kommer et helt nyt parti på stemmesedlen ved dette års kommunalvalg. Nye Borgerlige er klar til (valg)kamp

Af
Thomas Schiermacher

Nye Borgerlige i Rudersdal har valgt Ditlev Otte-Trojel, 34, som spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Ditlev er født og opvokset i Søllerød og er uddannet cand. merc. og MBA.
”Som far til snart tre er jeg bekymret for udviklingen i vores samfund, især for skattetrykket, indvandringen og den stigende utryghed. De andre partier tager ikke fat om nældens rod, og derfor vil vi byde ind med praktiske og pragmatiske løsninger på de konkrete problemer. Vi vil blandt andet foreslå en budgetlov for Rudersdal, så kommunens brug af skatteborgernes penge bliver mere gennemsigtig, ligesom udgifterne til blandt andet flygtninge skal under kontrol,” udtaler den nyvalgte spidskandidat i en pressemeddelelse.
Foruden Ditlev Otte-Trojel er Helene Romme og Lisa Mette Tønder at finde på stemmesedlen til november, og flere vil løbende blive tilføjet, skriver partiet.
Helene Romme, 35, er formand for lokalforeningen og hun glædes over, at partiet har vind i sejlene.
”Vi har oplevet en enorm opbakning, siden vi stiftede lokalforeningen i 2016. Vi har nu tæt på hundrede medlemmer i Rudersdal-kredsen og forventer en fordobling i år. Partiet og medlemmerne vil et markant andet Danmark, og temaet for vores valgkampagne bliver at omdanne partiets mærkesager om lavere skatter, decentralisering og en langt skrappere kurs over for ikke-vestlig indvandring til lokale forhold. Forvaltningen konkluderer eksempelvis på grund af statslig refusion, at flygtninge er gratis for kommunen, men når vi årligt bruger over 100 mio. skattekroner på at forsørge og integrere dem bare i Rudersdal, er der altså noget galt.”
Ditlev Otte-Trojel udtaler i pressemeddelelsen, at partiet vil have fokus på kommunale udgifter og det offentliges indblanding i privatlivet.
 
#Rudersdalvalg17 

Publiceret 19 April 2017 09:34

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV