Mange fejrede Skjold Fodbold

Skjold fejrede 100 år med en reception på Birkerød Idrætscenter. Formanden blev hædret med DBU’s æresdiplom

2. Påskedag fejrede Skjold Fodbold sine første 100 år ved en reception på Birkerød Idrætscenter.
Cirka 300 mennesker var mødt frem for at markere dagen og netværke med nuværende og gamle kammerater. På dagen blev formand Ejvind Christensen hædret med DBU Æresdiplom.

Historien

Foreningen blev stiftet 17. april 1917 med et enkelt herrehold i turnering i mange år. I efterkrigstiden kom de første markante resultater for herrernes seniorhold, og så er det ellers gået slag i slag både i medlemsvækst, relativ stor pigeafdeling, mange markante resultater i ungdom og senior. Og i dag er den aktive medlemsskare på cirka 1.000 i alderen 5-70 år.
Taler
Tilhørerne blev blandt andet vidne til, at 92-årige Børge Topsøe så levende fortalte om sine oplevelser på 1. holdet i årene 1943-1950. Med sig havde han sin gode kammerat siden den tid, Helge Hjortdal, som huserede i mere end 10 år på samme hold og samtidig startede en embedskarriere i Statsministeriet og senere var Folketingets bureauchef (direktør) i mange år.
Vedbækgarden var også tilstede ved receptionen og varmede op på den råkolde dag, før Sjællandsseriens lokalbrag mellem hjemmeholdet og Farum. Og efter 4-1 til hjemmeholdet, så begynder det allerede nu at ligne en god mulighed for oprykning i jubilæumsåret.

Lars Engelberth med tilhørere lytter til Borgmesteren

Lars Engelberth med tilhørere lytter til Borgmesteren

Navnkyndige Helge Hjortdal (til venstre) og 92-årige Børge Topsøe

Navnkyndige Helge Hjortdal (til venstre) og 92-årige Børge Topsøe

Borgmester Jens Ive.

Borgmester Jens Ive.

Publiceret 21 April 2017 13:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV