Beatjump i flot forårsdans

Sofie Østergaards dansestudio i Holte dansede foråret ind

I weekenden afholdt dansestudiet Beatjump deres årlige afslutningsshow, hvor alle de dansende hoppede på scenen, og viste hvad de har lært gennem sæsonen.
Temaet for showet var ”Music Awards” og med flot oppyntning og en kæmpe scene dækket i diverse lys og røg, havde Beatjump skabt de ideelle rammer for det store show.
Det blev en rundrejse i musikkens verden, fra de yngste på blot 2 og 3 år, forklædt som Rosa fra Rouladegade, til de ældste dansere som viste deres trin til Queen.
I showet kom vi forbi Drake, Justin Timberlake, Abba, The Weeknd, Bruno Mars og mange flere kunstnere. Der var noget for en hver smag og aldersgruppe igennem det 2,5 time lange show.
Der blev uddelt specialpriser og holdt takketaler, og det stod tydeligt for enhver, sådan et show kræver forberedelse.
Og det kan Sofie Østergaard, som er kvinden bag Beatjump bekræfte.
”Der ligger mange, mange timers arbejde i at forberede vores show. Vores instruktører har lavet koreografi, tænkt kostumer, mixet musik og øvet sammen med danserne, som selvfølgelig har været med i hele processen og haft medbestemmelse. Vores administrative ansatte har koordineret og skaffet alt lige fra Klokkeblomstkostumer, til læderjakker, ordnet pokaler, klippet pynt og lagt make-up. Det er et meget alsidigt at arbejde og være hos Beatjump, men koden bag det hele er team-work, og så brænder vi alle for at lave et gennemført show og give alle vores dansere en kæmpe oplevelse. Det er ikke kun team-work blandt de ansatte. Vi har en stor forældregruppe, som altid stiller op og giver en hånd med. Det er helt suverænt. Og selvom jeg er rigtig træt ovenpå showet, så er det det hele værd!”.
Hele showet kulminerede i en imponerende afslutning, hvor alle dansere fyldte hele salen med dans og fest. Hele showet blev selvfølgelig sluttet af med et brag af konfettiregn hen over de glade dansere.
Der er dans hos Beatjump helt frem til sommerferien, mens der i sommerferien afholdes både SUMMER DANCE CAMPS og SUMMER-JAMS, for nye og nuværende dansere. Du kan læse mere om danseskolens programmer på: www.beatjump.dk. /jbulow

Dygtige unge damer dansede til ABBA. Privatfoto

Dygtige unge damer dansede til ABBA. Privatfoto

Drengeholdet dansede sig varme til Bruno Mars. Privatfoto.

Drengeholdet dansede sig varme til Bruno Mars. Privatfoto.

Publiceret 23 May 2017 12:45