Få pelsen studset i Bistrup

Er vovsen blevet langhåret, så er hjælpen nu ganske nær. Bistrup har nemlig fået en helt ny hundefrisør ved siden af dyreklinikken

Af
Julie Bülow

Bistrup har fået en spritny hundefrisør, som ligger i forlængelse med byens dyreklinik. Det er Anja Enghave fra Holte, der per 1. maj har rykket sin frisørsalon for de firbenede ned fra Helsingør til Bistrupvej 174.
Nu hedder salonen Rudersdal Hundefrisør, men selv om omgivelserne er nye, så er mange af den eksaminerede hundefrisørs firbenede besøgende - og deres ejere - de samme. Herunder den 4-årige shitzu Valde. Han bor nemlig med sine ejere i Nivå, men selv om der er over 15 kilometer at køre, så kommer de uden tøven.
“Vi har prøvet andre hundefrisører mens hun var på barsel. Men der er bare ikke nogle bedre steder, og Valde er så tilpas her i hendes selskab,” fortæller Valdes far/ejer på vej ud ad døren.
Det er bedst for de fleste hunde, at deres ejere ikke er med når de skal klippes, forklarer den 31-årige hundefrisør. Valde er en særligt sød hund, tilføjer hun. Han står altid pænt og er ok med alt hvad klip, vask og føn indebærer i en hundefrisørsalon.
Og altimens Anja Enghave først grovklipper med en trimmer, siden klipper med saks, derefter vasker, skrubber, føntørrer, børster og til sidst finklipper, står Valde helt ubesværet og ser glad og fornøjet ud.
“Han er en stjerne, ham her. Men det er ikke alle hunde, der er lige glade for at komme til klip eller trim. De fleste kan dog lære det. Særligt, hvis de kommer fra 16-ugers alderen,”.
Valde kom ind som langhåret hund, der knapt kunne kigge ud ad øjnene til en mellemkortpelset hund i 'bamseklip'. Vil du se hele forvandlingen, så hop ind på vores hjemmeside www.rudersdalavis.dk eller vores facebook-side.

Den 4-årige shitzu Valde er helt tilpas med klip, vask og føn hos hundefrisøren. Han ved godt, at der er ekstra mange kys og kram i luften fra sine ejere, når han er frisk og lækker i pelsen

Den 4-årige shitzu Valde er helt tilpas med klip, vask og føn hos hundefrisøren. Han ved godt, at der er ekstra mange kys og kram i luften fra sine ejere, når han er frisk og lækker i pelsen

Publiceret 13 June 2017 14:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV