SNIK fylder 100 år - søndag 25. juni

Det er 100 år siden, at SNIK’erne begyndte at dyrke atletik. Siden da er meget mere sport kommet til. Dagen fejres med fest og glade dage på Rundforbi Stadion søndag d. 25. juni

Af
Thomas Schiermacher

Alle er inviteret til at overvære jubilæet og den efterfølgende reception. Sådan skriver SNIK i en pressemeddelelse.
På dagen bliver der rig mulighed for at møde nuværende og tidligere medlemmer af SNIK og dele anekdoter, fortællinger og historier og glædes over den fremgang og klubånd, der præger SNIK i dag.
På dagen deltager nuværende og tidligere medlemmer fra de tre arrangerende klubber SNIK Atletik, SNIK Gymnastik og SNIK Håndbold og Idrætsskole med indmarch på stadion og senere spisning.
Aller er inviteret til at overvære festlighederne, der begynder kl 12. 
25. juni er programmet for dagen er følgende:
Kl. 12.00: Indmarch på stadion anført af Vedbæk pigegarde efterfulgt af 200 tilmeldte SNIK`ere.
Kl. 12.15: Tale ved Borgmester i Rudersdal kommune Jens Ive, samt repræsentanter for Dansk Idrætsforbund og samt Dansk Gymnastikforbund.
Kl. 12.45: Fælles Zumba
Kl. 13.00: reception
I tilknytning hertil vil SNIK"s historie blive udstillet på plancher, og de enkelte foreninger vil med billeder fortælle deres egne SNIK historier fra de sidste mange år.

SNIK"s historie går tilbage til 1917, da SIK (Skodsborg idrætsforening) Atletik - senere ændret til SNIK Atletik, blev dannet. I 1921 blev SNIK Gymnastik grundlagt. SNIK Håndbold blev etableret i 1937 i forbindelse med indvielsen af Rundforbi stadion. I 1970 blev hallen incl. Svømmehal indviet og mange indendørs sportsgrene får en hastig opblomstring. I 1998 starter SNIK Idrætsskole som en del af SNIK Håndbold. Se hele paletten på SNIK.dk.

Sinkløber i Dyrhaven

Sinkløber i Dyrhaven

Publiceret 19 June 2017 13:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Rudersdal Avis
SENESTE TV