Birkerød-borger i Kraks Blå Bog

Morten Mølholm er optaget i Kraks Blå Bog. Han er engageret i dansk idræt og har været betroet med et hav af tillidsposter. Tillykke

Kraks Blå Bog har netop optaget 178 nye navne og blandt dem er Birkerød-borger Morten Mølholm Hansen, som er administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund (DIF) – idrættens hovedorganisation for 61 specialforbund, 9.000 lokale foreninger og 1,9 mio. medlemmer.
Morten Mølholm er blot en af tre personer fra sportens verden, som i år blev optaget i det eksklusive selskab blandt de mest betydningsfulde danskere. DIF er under Morten Mølholms ledelse netop af Altinget blevet kåret til Danmarks tredje mest indflydelsesrige NGO - kun overgået af Kræftens Bekæmpelse og Ældresagen.
Han har, og har haft, en række tillidsposter indenfor og udenfor idrættens verden. Han er bl.a. medlem af den internationale olympiske komite IOC's kommunikationskommission, medlem af kulturby Aarhus 2017's bestyrelse samt netop udpeget til FN-ligestillingsinitiativet Gender Diversity Roundtable sammen med 14 andre danske topledere. Derudover står Morten Mølholm som generalsekretær Danmarks olympiske komite også i spidsen for Danmarks OL-deltagelse og olympiske arbejde.
Morten Mølholm er 55 år, gift med psykolog Ditte Tang Johansen, og sammen har de døtrene Anna på 17 år og Karoline på 15 år. Familien bor i Bistrup i Birkerød, og Morten Mølholm er bl.a. involveret i det lokale foreningsliv som medlem af Birkerød Tennisklubs bestyrelse.

Publiceret 23 June 2017 09:00