Indbrud mens datter var hjemme:

“far, er jeg alene i huset?”

En 13-årig pige var alene hjemme, da en tyv onsdag brød ind i familiens hus. Da hun hørte larm, sendte hun sms’en til sin far, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen

Af
Julie Bülow

En 13-årig pige var onsdag alene hjemme i familiens hus på Ellesletten i Vedbæk, da hun kort før klokken 13 hørte noget banke og knase fra sin storebrors værelse. Pigen vidste at storebror var i Roskilde, og derfor næppe kunne lave larm der inde, og hun sendte derfor en sms til sin far, og spurgte, om der var nogen hjemme i huset. Det oplyser Nordsjællands Politi.
Det var der ikke, forsikrede hendes far tilbage på sms. Og han bad hende komme ud af huset med det samme, mens han skyndte sig hjem.
Datteren løb ud i haven, hvorfra hun så indbrudstyven løbe ud fra husets terrassedør. Han havde en mac computer med sig, og muligvis også to lamper. Han lod ifølge pigen ikke til at have opdaget, at der var nogen der så ham.
Manden løb den ene vej rundt om huset, mens den 13-årige pige løb den anden. På forsiden af huset så hun manden forsvinde i en lille nyere sølvgrå bil.
Den 13-årige beskrev manden som 20-30 år gammel, dansk af udseende, skaldet eller lyshåret og iført hvide arbejdsbukser.
Ved du noget, så kontakt Nordsjællands Politi. 

Publiceret 30 June 2017 09:45

SENESTE TV