Vedbæk Havnedag klar med nye aktiviteter

Oplev blandt andet Vedbæk WaterRun på en 300 meter lang bane i vandet ved Nordstranden

Vedbæk Havnedag har eksisteret siden 2009, og består af masser af publikumsaktiviteter - både nye og kendte.
I år finder Vedbæk Havnedag sted søndag 13. august.
Man kan atter forberede sig til at gå på planken til årets JK Sikring Plankedyst, børn kan gå på vandet med Vedbæk Revision i de populære Waterballs eller spille Funbumbers fodbold med TouchRepair, dykke eller snorkle, spille vandpolo med SNIK i havnebassinet, mini-tennis med Vedbæk Tennisklub, beachminton med Rudersdal Badmintonklub, prøve havkajak eller sejlads, gætte huspriser og vinde en ”villa” med EDC-Lars Zola-Honorè, være motionsaktive med Powertraining på molen og meget andet.
Alle aktiviteter er gratis - og der er noget for alle.
Også hvis man blot vil have en afslappet og hyggelig dag på havnen og strandene i Vedbæk med opvisninger, musik, kunst, konkurrencer og lidt godt at spise og drikke.

300 meters løb på vand

Som støtte til at arrangere Vedbæk Havnedag 2017 har foreningen og havnedagsudvalget netop modtaget en bevilling på kr. 20.000,- fra Nordea Fonden. Ifølge Lars Wiskum, formand for Foreningen Vedbæk Havnedag, er arrangementet helt afhængigt af økonomisk støtte fra sponsorer, gode samarbejdspartnere og indsatsen fra frivillige.
Som noget nyt er der i år Vedbæk WaterRun på Nordstranden. Her kan foreninger, stadepladsholdere, politikere, virksomheder, skoleklasser, vejhold og andre stille med et hold på tre personer, som gerne må komme udklædt og uden vandskræk.
Deltagerne dyster ved at løbe ca. 300 meter mod hinanden på en bane i vandet.
al

Publiceret 13 July 2017 16:00

SENESTE TV