Traditionen tro:

Birkerød byder på morgenbrød

Morgenbord i Birkerød samler for 45. gang byens borgere til en hyggelig morgenstund den 12. august

Af
Af Julie Bülow

Lørdag den 12. august klokken 8 byder Birkerød Handelsstandsforening nok engang på Morgenbrød. Det er 45. år i træk, at handelsstandsforeningen brygger kaffe og smører morgenbrød til byens borgere, der kigger forbi.
Sidste år skulle der 25 kilo Kærgården til at få Birkerøds Morgenbord til at gå som smurt.
Det er Kommunens politikkere og handelsstand, der står tidligt op for at gøre klar og smøre friske rundstykker fra Farumhus konditori. Og kaffen sørger beredskabet for på Pengetorvet.
Det er Nordea og Danbolig fra Pengetorvet der står for at uddele lækkerierne, og mens byens morgenfriske folk får lov at nyde morgenmaden spiller TradeWinds lidt lækker lyd.
Når morgenmaden er indtaget er der rig mulighed for at besøge butikkerne der har stået på hovedet for at finde nogle skønne tilbud frem til dagen. Man kan også besøge torvedagene på det gamle “Irmatorv” og lade sig friste af alle de friske og skønne varer. Stadepladserne er fuldt booket.
Kl. 9.30 kan man deltage i 'syng med' arrangement ved præstegaardshaven og kl. 10 vil Skjold Birkerød Gymnastik underholde på Majpladsen med deres dygtige gymnaster på Airtrack og minitrampolin.
Og føler man sig fristet, så er der også mulighed for at afprøve redskaberne for publikum
Programmet byder på meget mere, så stik snuden forbi, hvis du er til liv og glade dage i midten af Birkerød.

Der skal brygges i omegnen af 4500 kopper kaffe til Morgenbordet. Heldigvis ordner beredskabets stærke mænd og kvinder det let. Arkivfoto

Der skal brygges i omegnen af 4500 kopper kaffe til Morgenbordet. Heldigvis ordner beredskabets stærke mænd og kvinder det let. Arkivfoto

Publiceret 08 August 2017 08:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV