Tillykke:

Diamantbryllup

Inge og Hans Christensen kan 10. august fejre diamantbryllup

 Den 10. august kan Inge og Hans Christensen fejre diamantbryllup. I 55 af de 60 år har guldbrudeparret boet i Paradiskvarteret i Holte på Skovly Mark. De erhvervede grunden ved Søllerød Kommunes udstykning i 1960, og er de længst nulevende beboere i Skovlykvarteret. Huset var det 4. færdigbyggede hus i området, da de flyttede ind i 1962.
Inge Christensen var i 25 år en meget afholdt skolesekretær på Skovlyskolen indtil pensionen. I starten var hun med til at opstarte den første SFO (Skolefritidsordning) her i landet på Skovlyskolen. I fritiden har hun været en meget aktiv gymnast i SNIK og i en årrække spillede hun sammen med ægtefællen tennis i Holte Tennis Klub, indtil de begge i begyndelsen af 70'erne købte båd og begyndte at sejle fra Vedbæk Havn.
Hans Christensen var i mere end 40 år bankansat først i Landmandsbanken, hvor han efter at have læst afsætningsøkonomi var med til i 60erne at ændre udviklingen i banken til en moderne virksomhed med markedsføring af nye bankprodukter herunder implementeringen af den kendte og afholdte sparebøsse Pondus.
I en lang årrække var han en inspirerende underviser af bankmedarbejdere i salg og markedsføring. Senere, efter han havde forladt Landmandsbanken, langerede han for Regionalbankerne sparebøssen Rasmus Klump, der ligeledes blev meget populær.
I starten af 8o'erne ønskede han igen at komme ud og få direkte kundekontakt. Frem til pensionen var han først direktør i Hørsholm og senest i Helsingør.
I fritiden har han interesseret sig meget for fotografering og filmoptagelser, ligesom hans mange års interesse for sejlsport lige siden drengeårene har ført ham til udvalgsarbejde for tursejlere i Dansk Sejlunion og mangeårig kursusarrangør i Sammenslutningen af Dansker Småøer for øernes havnefogeder.
Ægteparret har en datter og en søn, fire børnebørn og to oldebørn.

Publiceret 09 August 2017 11:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV