Nyt, lyst og lækkert. Jægerhytten har fået den store tur.
Foto: Thomas Schiermacher

Nyt, lyst og lækkert. Jægerhytten har fået den store tur. Foto: Thomas Schiermacher

Nu er Jægerhytten åben

Først trak det ud med at finde en forpagter. Så trak renoveringen ud. Men nu er der åbent i Jægerhuset i Birkerød

Af
Thomas Schiermacher

Det tog sin tid. Der er gået mere end et år siden Jægerhytten lukkede og den tidligere forpagter forlod stedet. I mellem tiden har Rudersdal Kommune renoveret de fredede bygninger og i samarbejde med de nye forpagtere Danny Sørensen og Steen Bo Hansen, der også driver Jægerhuset i Holte, er den hyggelige hytte på kanten af Sjælsø nu klar til rykind.
Ude fra ligner Jægerhytten sig selv, om end det er malet og ordnet. Det er indenfor, der er sket store forandringer. Det lidt uddaterede interiør er udskiftet med moderne lyse møbler, der er kommet nye lamper og de gamle skæve gulve har været brækket op. Nu vipper bordene ikke mere.
Steen Bo Hansen er meget glad for resultatet. Det er især ham, der har stået for, at indrette Jægerhytten og det har han gjort med sikker hånd.
”Der er nye møbler og lamper overalt. Vi er gået efter noget lyst og lækkert, der stadig passede godt ind. Og så skulle det heller ikke blive alt for formelt, siger han.
Køkkenet er også helt nybygget og kokkene, der mens Rudersdal Avis er på besøg har travlt med at lave mad til de første frokostgæster på åbningsdagen, har gode forhold.

Ny restaurantchef

Det er ikke kun møbler og køkken, der er nyt.
Det er menukortet også. Frokostmenuen er traditionel dansk frokost og på aftenkortet er der både bøf og fisk, så alle kan finde noget de gerne vil sætte tænderne i.
Restaurantchefen er også ny. Hun hedder Stefany Madsen. Hun kommer fra en stilling som tjener på en gourmetrestaurant på Sydsjælland. Men nu er det hende der skal styre slaget i Jægerhytten.
”Det er da en stor mundfuld, men det er en dejlig udfordring og jeg glæder mig meget til vi kommer rigtigt op og køre og i gang. Det er sådan et dejligt sted,” siger hun inden hun fortsætter arbejdet.
Steen Bo Hansen fortæller, at det er planen at holde åbent indtil og med d. 15. oktober. Og så åbner Jægerhytten selvfølgelig igen til foråret.

Jægerhytten er åben indtil 15. oktober. Foto: Thomas Schiermacher

Jægerhytten er åben indtil 15. oktober. Foto: Thomas Schiermacher

Stefany Madsen er ny restaurantchef i Jægerhytten. Foto: Thomas Schiermacher

Stefany Madsen er ny restaurantchef i Jægerhytten. Foto: Thomas Schiermacher

Publiceret 14 August 2017 15:30