Ny bestyrelse sætter kursen for Rotary Holte

Rotary Holte har fået ny bestyrelse som har igangsat en række nye tiltag

Da turbåden for nylig stævnede ud fra Holte Havn var det med en flok glade rotarianere fra Rotary Holte ombord. Et nyt klubår er skudt i gang og en ny bestyrelse stikker kursen.
”Det bliver et år med fokus på netværk, ungdomsudveksling og velgørenhed”, siger klubbens nye præsident Jytte Wolf-Sneedorff, der til daglig arbejder med kommunikation, i en pressemeddelelse.
”I år deltager vi for første gang i DHL, hvor vi sammen med 70 andre rotarianere fra vores distrikt løber i Fælledparken. Det gør vi, fordi vi gerne vil vise, at Rotary også er for yngre, aktive medlemmer, og for at udbrede kendskabet til Rotary,” siger præsidenten.
Rotary Holte vil også gerne være med til at forme fremtidens ledere og at fremme international forståelse, og derfor modtager klubben hvert år en udvekslingsstudent, ligesom klubben sender et ungt menneske den anden vej. Alice Duarte er netop ankommet fra Brasilien og skal være tilknyttet Rotary Holte i det kommende år, hvor hun bor hos tre af vores familier. Ligeledes har Rotary sendt Emil Bjerre Fuglsang til Australien.
Derudover står der en velgørenhedskoncert i Ny Holte Skole på programmet i samarbejde med Børnefonden 17.december. srj

Publiceret 07 September 2017 10:00

SENESTE TV