DEBAT:

Fællesbad - ja tak

Af
Af Gert Lassen

KV17-kandidat for Folkelisten.dk

Selvfølgelig skal vores børn lære at tage bad efter træning i skoler og i idrætsforeninger.
De skal således lære at vi “alle er ens” inderst inde under facaden.
Samfundet af i dag er blevet for stereotypt og for hysterisk, og børnene har desværre overtaget pladsen i midten af familien hvor bedsteforældrene tidligere huserede. Børnene er i dag sat på en piedestal, og er ophøjet til “guder”. Det er en stor fejl.
For få årtier siden boede familier tæt sammen i lejligheder i København m.v., hvor et helt kuld af børn sov i samme soveværelse som forældrene og oplevede således på nærmeste hånd hvordan lillebror og lillesøster kom til verden.
Ligeledes var blufærdigheden ikke eksisterende. Man tog bad i håndvasken og kunne ikke låse døren bag sig, for der var ingen.
Ens samliv og ens anatomi er øjensynligt blevet tabuemner i disse så perfekte tider, hvor alt og alle skal perfektioneres og ligne guder som Madonna eller Zeus, koste hvad det vil.
I andre kulturer går man i sauna sammen på tværs af køn og aldersskel og i f.eks. den russiske kultur har man først tillid til mennesker, når man ser, at de intet gemmer under tøjet inderst inde.
Et nøgent menneske er således sandhedens menneske, og det er også noget, vores børn skal have under huden som et led i deres opdragelse.

Publiceret 26 September 2017 00:00

SENESTE TV