DEBAT:

Behold ’babberen' i Birkerød

Af
Daniel Poulsen

DSU Rudersdal/Allerød

KV-Kandidat for S

Bystykket 24 2850 Nærum

Kebabvognen i Birkerød har været genstand for lokalpressens spotlys, da den ikke alligevel fik lov til at være der, fordi 'den var for grim'.
Jeg er dybt forundret. For det første, er det virkelig ærgerligt, at man skal dømme vognen på dens udseende. Kan vi ikke bare være glade for i det hele taget at få noget diversitet og erhvervsliv på et sted, som i forvejen er pænt dødt. 
I Nærum har vi også et pizzeria, som ikke ligefrem ligner ”smarte gadevogne, som man ser i store byer, der sælger kaffe og sandwich.”
Alligevel flokkedes i hvert fald 200 gymnasieelever ned mod Nærum Hovedgade for at spise frokost. Hver dag, 5 dage om ugen. Dét giver altså ret mange penge i kassen.
For det andet synes jeg, at det er dybt mærkeligt, at man trækker en tilladelse tilbage, efter man har givet den. Hvem er man som person, hvis man trækker en tilladelse tilbage, på dét grundlag? Forstås det ikke, at der er en person, der bliver ramt af det her? Det ville være super mærkeligt, hvis man gik hen til en person og sagde ”Sorry, men din vogn er pisse grim, så vi har ikke lyst til at du er her?” Det ville man jo ikke sige. Eller hvad?

Publiceret 29 September 2017 10:42

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV