Udvalgsformand:

“Rudegaard er ikke et alternativ”

Daniel E. Hansen (V) mener, at beslutningen om en ny hal ved Dronninggårdskolen er udtryk for, at man har lyttet til ønskerne om øget halkapacitet

Af
Anne Dahl Kristensen

Formanden for Rudersdal Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Daniel E. Hansen (V), kan ikke genkende den kritik, som Holte Idrætsforening rejser i kølvandet på beslutningen om at bygge en ny hal ved Dronninggårdskolen i Holte. For ifølge ham, er diskussionen om en ny hal ved Rudegaard Stadion et afsluttet kapitel, da projektet vil blive for dyrt og dermed ikke er et reelt alternativ til byggeriet ved Dronninggårdskolen.
“Jeg vil meget gerne i dialog med foreningerne. Men vi er nødt til at være enige om grundpræmissen som er, at det ikke er realistisk med en ny hal på Rudegaard. Byplanmæssigt er det en umulig sag, og den vil koste op til tre gange så meget som en ny hal ved Dronninggårdskolen, blandt andet fordi det vil kræve en parkeringskælder. Politisk har vi lyttet til ønsket om mere halkapacitet, og den realistiske måde at løse det på, er med en ny hal ved Dronninggårdskolen. Der er afsat 20 mio. kr., hvilket er rigtig mange penge og udtryk for, at der netop bliver lyttet, og at vi ønsker at skabe gode rammer for idrætten,” lyder det fra udvalgsformanden, som fortsætter:
“Så jeg undrer mig lidt over, hvad det er for en dialog, der efterspørges. Sagen handler ene og alene om byggeri af en ny hal ved Dronninggårdskolen. Foreningerne bliver naturligvis inddraget i processen omkring selve byggeriet, og vi skal også have en dialog om, hvordan tingene bedst kan organiseres i hverdagen. Jeg har dyb respekt for foreningernes arbejde og håber nu, at de vil gå konstruktivt ind i den kommende proces, også selv om det måske er en anden løsning, end de havde drømt om.”
En af bevæggrundene for placeringen ved Dronninggårdskolen har været, at flest mulige borgere skal have gavn af faciliteterne.

Publiceret 03 October 2017 11:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV