Filialdirektør i Nordea Holte, Kristian Rasmussen, forklarer baggrunden for, hvorfor man lægger Birkerød-filialen og Holte-filialen sammen i Holte.

Filialdirektør i Nordea Holte, Kristian Rasmussen, forklarer baggrunden for, hvorfor man lægger Birkerød-filialen og Holte-filialen sammen i Holte.

Nordea flytter Birkerød-filial til Holte

I et forsøg på at ruste sig til et hurtigt omskifteligt marked flytter Nordea deres filial i Birkerød til Holte og samler aktiviteterne under navnet Rudersdal Rådgivningsfilial

Af
Anne Dahl Kristensen

De bankkunder i Birkerød, som fremover ønsker et møde med deres bankrådgiver ansigt til ansigt, skal fremover køre til Holte. 10. november bliver nemlig den sidste åbningsdag i Nordea-filialen på Birkerød Hovedgade. Herefter flytter personalet til Holte-afdelingen.
“Vi oplever et voksende antal kunder, som gerne vil holde møder med os via computeren. Tendensen er i dag, at alting skal gå stærkt, både når det gælder hushandler, investeringer og lignende. Ved at samle aktiviteterne og kompetencerne er vi altid tilgængelige og kan tilbyde løsninger og møder med vores kunder hurtigere. Vi kan hurtigt dele erfaringer og bliver mindre sårbare, når den personlige rådgiver er optaget af et møde eller ved for eksempel sygdom og kurser ,” fortæller Kristian Rasmussen, filialdirektør i Nordea Holte.

En nødvendig tilpasning

Nordea har sendt informationsbreve ud til deres kunder i Birkerød, og de er samtidig i gang med at ringe hver enkelt kunde op, så de kan svare på eventuelle spørgsmål.
I takt med lukningen af filialen i Birkerød opgraderer man de to hæveautomater i Birkerød Hovedgade, så kunderne fremover både kan hæve penge og sætte penge ind på deres konto. Og i den nye filial i Holte, der først skal igennem en mindre renovering, vil man i takt med sammenlægningen også præsentere flere nye online-tjenester, der skal gøre det nemmere og hurtigere for kunden at komme i kontakt med bankrådgiveren.
I Birkerød er der måske flere, der ærgrer sig over lukningen af deres lokale bankfilial. Men det er en nødvendighed, forklarer filialdirektøren.
“Hvis vi skal kunne være den bank, som vi gerne vil være over for vores kunder, så er det nødvendigt, at vi tilpasser os markedet. Og vi kan konstatere, at kunderne generelt efterlyser flere online-tjenester, så de hurtigt kan ordne deres bankforretninger via computeren. Det er vi nødt til at reagere på,” forklarer Kristian Rasmussen.
Der er ingen medarbejdere, der bliver afskediget i forbindelse med sammenlægningen. Der er kun tale om, at de i alt 16 medarbejdere samles i Holte. Den nye filial, Rudersdal Rådgivningsfilial, åbner 13. november.
Fredag d. 17. november er der længe åbent kl. 16 – 18, hvor der tages forskud på julen med lokal underholdning og gløgg.

Publiceret 06 October 2017 00:00