300 nye studieboliger på vej i Nærum

Byggetilladelsen er givet og det første “spadestik” tages snart. 300 nye studieboliger i Nærum står klar til indflytning til studiestart næste år.

Som en del af udviklingsplanen i Nærum og bestræbelserne på at skaffe flere boliger til studerende skal den lange kontorbygning på Linde Allé 5 -9 snart omdannes til 300 tiltrængte studieboliger til unge. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Processen har været i gang siden juni sidste år, og nu er byggetilladelsen kommet i hus. Borgmester i Rudersdal Kommune Jens Ive er glad for at byggeriet nu bliver en realitet:
“Det er helt oplagt at få flere studieboliger i kommunen og med en placering i Nærum har vi fundet den helt rette lokalitet. En helt ny udvikling er i gang i bydelen, der har et stort potentiale for et stærkt videns- og innovationsmiljø, fordi Nærum ligger så tæt på DTU i Lyngby. De unge er et godt og positivt bidrag i den sammenhæng, som jeg glæder mig til at se som en ny del af byen. Jeg er også glad for at vi har haft et rigtigt godt samarbejde i denne sag, med såvel Jeudan som ejer af ejendommen Linde Allé 5-9 som med DTU Boligfond, som kommende lejer.”
Direktør i DTU Boligfond Mikael Hyttel Thomsen siger:
“Det er meget positivt, at vi nu får projektet op at stå. Der er et stort behov for studieboliger til unge studerende, og de får en super attraktiv beliggenhed i Nærum på Linde Allé - tæt på DTU, tæt på spændende virksomheder og i nærheden af et ungt, kreativt miljø på Nærum Gymnasium.”
Om projektet siger adm. direktør Per W. Hallgren fra Jeudan:
“Det er tilfredsstillende, at ejendommen Linde Allé 5-9 i fremtiden skal lægge rammer til masser af gode oplevelser og de første skridt på vejen til en spændende karriere for en lang række dygtige unge mennesker. Samtidigt er det glædeligt, at se et langsigtet samarbejde, som det, vi her har indgået med DTU Boligfond og Rudersdal Kommune blive ført ud i livet.”
De 300 boliger forventes at være indflytningsklare i sensommeren 2018. Planerne omfatter også nybyggeri af 16 PhD- og forskerboliger, som forventes at stå færdige i starten af 2019.
/adk

Publiceret 09 October 2017 19:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV