Nye Borgerlige og Liberal Alliance indgår valgforbund

 Når vælgerne til november skal stemme til kommunalvalget, vil Nye Borgerlige og Liberal Alliance være i valgforbund. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori Helene Romme, formand for Nye Borgerlige, og Elisabeth Ildal, spidskandidat for Liberal Alliance, uddyber:
“Vi er stadig to partier med hver vores politik og kandidater, men vi kan maksimere vores fælles indflydelse efter valget og undgå stemmespild, når evt. overskydende stemmer på det ene parti vil gå til det andet. Vi minder om hinanden på flere punkter og deler mange visioner for Rudersdal Kommune, ikke mindst hvad angår tryghed og respekten for borgernes penge,” siger de og fortsætter:
”Derfor er det naturligt for os at støtte hinanden og arbejde for en borgerlig dagsorden i Rudersdal Kommune.”

Nej til skattestigning

Alternativet til denne alliance var at indgå i valgforbundet mellem Venstre, Konservative, og Dansk Folkeparti, men det har Nye Borgerlige og Liberal Alliance fravalgt.
”De etablerede partier har efter vores opfattelse vænnet sig for meget til magten, og vi ønsker grundlæggende at ændre den politiske kultur i Rudersdal,” lyder det fra Elisabeth Ildal (LA). Spidskandidat for Nye Borgerlige, Ditlev Otte-Trojel, supplerer:
”De gamle partier virker mest optagede af at sikre deres egne positioner og kæpheste, hvor vi i stedet ønsker at tænke nyt og finde bedre løsninger på samfundets aktuelle udfordringer. Dertil kommer, at Venstre ikke vil udelukke skattestigninger, og at Dansk Folkeparti på det seneste har nærmet sig Socialdemokratiet på flere punkter, og dermed kan en stemme på dét valgforbund i praksis gå til skattestigninger. Det kan ingen af os stå inde for.”
#RudersdalKV17

Publiceret 09 October 2017 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV