DEBAT:

Havet skal sænkes

Af
Af Jeppe Vejlby Brogård

kV17-kandidat for SF

EU trækker nu Danmark for domstolen fordi vi nøler med infrastruktur til klimavenlige biler. Den blå regering har standset en række grønne initiativer, blandt andet det boom forElbiler, som endelig var på vej. Det er opmuntrende at nogen tager klimatruslen alvorligt på vegne af vandkantsdanmark. Klimatruslen er reel og hvis fx Indlandsisen på Grønland smelter, så oversvømmes Danmarks økonomiske centre med 5 meter hav. Hvad skal vi så leve af?

Rudersdal Kommune er blå på den klimakedelige måde. I strid med de mange klimaværktøjer kommunen har ttil både tilpasning og forebyggelse af klimaforandringerne, så glimrer vores nye klimapolitik ved ikke at nævne nogen af dem. At den end ikke siger, hvad de skal bruges til, det er en katastrofe.

Det er hvad man kan forvente af blå. Men hvad laver de røde? Både Ø og R udgiver sig for at være klimavenlige. Alligevel har de vedtaget en klimapolitik, som er så efterladende som næsten muligt overfor klimatruslen. Rudersdal kommune har sovet i 4 år på klimaområdet, efter at SF røg ud af kommunalbestyrelsen. Det er en ommer. Stem SF

Publiceret 10 October 2017 19:33

SENESTE TV