Nyt træningscenter åbner i Birkerød Hovedgade

Lørdag 14. oktober åbner træningskæden LOOP Fitness et nyt center på Birkerød Hovedgade 38

I februar åbnede LOOP Fitness et center i Nærum, og nu udvider kæden med en afdeling i Birkerød også. Centeret byder på en anderledes træningsform, der har fokus på effektiv træning på kort tid. LOOP Fitness bygger nemlig på et træningskoncept, hvor hele kroppen trænes igennem på 24 minutter. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Konkret sker træningen på 16 maskiner, som hver især har til formål at træne enten styrke eller kondition. Maskinerne er placeret i en cirkel, og når man møder op, springer man bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et 'ding', og så flytter alle til den næste maskine i cirklen. Med 16 maskiner tager det 12 minutter at komme én gang rundt i cirklen, og det anbefales, at man tager to runder i cirklen.
“Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen, uden at bruge for meget tid,” siger administrerende direktør i LOOP Fitness, Brian Schneider i pressemeddelelsen.
Centeret i Birkerød bliver nummer 75 i rækken af LOOP centre rundt omkring i landet.
Der er adgang til centret alle dage fra kl. 5-22.
Læs mere på www.loopfitness.com.
/adk

Publiceret 11 October 2017 16:00

SENESTE TV