L, S, R og Å indgår valgforbund

Lokallisten, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Alternativet har indgået et teknisk valgforbund til det kommende kommunalvalg

“Det har vi primært gjort for at få indflydelse på, hvor de stemmer, vi hver for sig får i overskud, bliver af. De ender jo nu hos en af de andre i valgforbundet, sekundært for måske selv at få de sidste stemmer til et ekstra mandat fra de andre,” lyder det fra de fire partier i en pressemeddelelse.
“Det betyder ikke, at vi er enige om alting, men det er udtryk for, at vi et godt stykke af vejen har samme holdninger til hvad, der er det vigtigste – børn og skole, miljø og klima, åbenhed og inddragelse – og til hvad der skal ske på disse områder. Samtidig har vi den samme vilje til at gå ind i forhandlinger og kompromisser for at sikre vores vælgere det størst mulige udbytte af deres stemme,” fremgår det i pressemeddelelsen.
Her skriver partierne endvidere, at Lokallisten, Socialdemokratiet og Radikale Venstre har samarbejdet godt i kommunalbestyrelsen de sidste fire år, og derfor er det nu faldet dem naturligt at gå i valgforbund og at tage Alternativet med.
/adk
#Rudersdalkv17 

Publiceret 12 October 2017 15:00

SENESTE TV