Nyt klubhus hos Sigma Swim tager form

Onsdag blev der holdt rejsegilde for det nye klubhus, som den lokale svømmeklub kan tage i brug efter nytår

Snart får svømmerne hos Sigma Swim cirka 70 nye kvadratmeter at boltre sig på, når de stiger op fra bassinet i Birkerød Svømmehal. Det nye klubhus, som der var rejsegilde på onsdag, skal danne samlingspunkt for Sigma Swims medlemmer og huse foreningens administration, og på nuværende tidspunkt er mure og tagkonstruktion i den nye bygning på plads.
Det nye klubhus, som Sigma Swim selv er med til at finansiere, er bygget i forlængelse af svømmehallen, og i forbindelse med byggeriet er indgangspartiet i Birkerød Svømmehal også blevet renoveret, ligesom betalingssystemet er blevet skiftet ud.
“Det er med stor anerkendelse og tilfredshed, at vi i fællesskab kan realisere dette projekt. Det kan vi fordi, Sigma Swim Birkerød og Rudersdal Kommune har indgået et økonomisk samarbejde og deler anlægsudgiften. Denne løsning er jeg rigtig glad for, fordi sammen kan vi mere. Vi kan nå længere og skabe rigtig gode resultater,” lød det fra formanden af kommunens Kultur- og Fritidsudvalg, Daniel E. Hansen (V), som holdt tale ved rejsegildet.
Sigma Swim har over 2.000 medlemmer hvoraf 1.600 er under 12 år. Det forventes, at de kan flytte ind i det nye klubhus omkring nytår.
/adk

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V) i selskab med klubchef Mia Hyldahl fra Sigma Swim Birkerød og borgmester Jens Ive (V). Foto: Rudersdal Kommune

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V) i selskab med klubchef Mia Hyldahl fra Sigma Swim Birkerød og borgmester Jens Ive (V). Foto: Rudersdal Kommune

Publiceret 12 October 2017 16:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV