DEBAT:

Ja, Skodsborg overses for ofte

Af
Af Christoffer Buster Reinhardt

kandidat til kommunalbestyrelsen (K)

Bodil Albeck-Larsen skriver her i Rudersdal Avis et indlæg, hvor hun retorisk spørger ”Hvor ligger Skodsborg henne?”.
Jeg forstår godt frustrationen, og er enig i, at Skodsborg lidt for ofte bliver overset. Og det er en skam. For Skodsborg har mange kvaliteter. Skodsborg Kurcenter er f.eks. kendt langt ud over kommunegrænsen, og er måske en af de mest kendte steder i hele kommunen. Læg dertil den store og spændende historie som er knyttet til Skodsborg.
Men kurcenteret og en spændende historie er naturligvis ikke noget, som berører hverdagen i synderligt meget. Skodsborg er geografisk en smule isoleret. Jeg kan som politiker ikke lave om på geografien, men jeg kan arbejde for at øge tilgængeligheden til Skodsborg. Der har jeg to forslag: I dag holder busserne på skovsiden, og altså modsat af hvor folk bor. Hvis vi flyttede busstoppestederne til beboelsessiden, ville vi gøre det lettere for mange at tage bussen. Derudover bør vi i kommunalbestyrelsen lægge pres på, for at få flere afgange med Kystbanen fra Skodsborg Station, og dermed færre gennemkørende tog. Flere afgange ville ligeledes øge tilgængeligheden til Skodsborg.
Derudover skal der ses på Strandvejen. Strandvejen er meget trafikeret vej, og der bliver kørt alt for hurtigt. Helt slemt bliver det, når biler i høj fart skal passere store grupper af (racer)cyklister. Vi er derfor enige i, at der skal fartreduktion og mere tryghed på Strandvejen. Gerne i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, for problemet stopper/starter jo ikke ved kommunegrænsen.

Publiceret 12 October 2017 00:00

SENESTE TV