Nye Borgerlige er klar til kommunalvalget

Partiet Nye Borgerlige præsenterer her sit hold til kommunalvalget

Nye Borgerlige er et nyt parti i det politiske landskab i Rudersdal, men partiet er vokset hurtigt og søger nu indflydelse i kommunalbestyrelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra partiet.
”Medlemmerne strømmer stadig til, og vi stiller med ni engagerede kandidater til kommunalvalget,” fortæller Helene Romme, formand for Nye Borgerlige i Rudersdal.
”Ingen af os havde planer om at gå ind i politik for et år siden, men vi føler, der i den grad er brug for nye kræfter i kommunalbestyrelsen,” fortsætter hun.
Ifølge pressemeddelelsen vil Nye Borgerlige arbejde for at “øge borgernes indflydelse på deres hverdag og flytte beslutningerne tættere på borgerne.” Nye borgerlige ønsker, at skat og grundskyld skal sænkes, og partiets fokus vil være på de kommunale kerneydelser, ligesom man vil gå nye veje i forhold til integrationen af flygtninge og indvandrere.
“De andre partier vil helst ikke se virkeligheden i øjnene, men når kun 9% af alle flygtninge er selvforsørgende efter 1½ år i kommunen, er der brug for at tage nye midler i brug, hvis vi skal bevare vores velfærd på sigt,” siger Ditlev Otte-Trojel, der er partiets spidskandidat.
Partiet modtager ikke offentlig støtte, så valgkampagnen er drevet af græsrødderne.
“Vi er nye i politik og skal arbejde hårdere for at få vores budskaber ud til borgerne. Vores medlemmer er eksempelvis på gaden for at omdele vores valgmateriale, og vi har været heldige at modtage flere private bidrag fra borgere i kommunen,” siger Helene Romme.

Publiceret 13 October 2017 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV