DEBAT:

Nye Borgerlige svarer Kristine Thrane

Af
Af Helene Romme

formand for Nye Borgerlige Rudersdal

KV17-kandidat

Kristine Thrane (S) mener, at bl.a. Nye Borgerlige ”hele tiden” taler om at sætte skatten ned og spørger os, hvor pengene skal komme fra. Det svarer vi gerne på.
Det er korrekt, at Nye Borgerlige ønsker at sænke skattetrykket, for grundskylden i Rudersdal er så urimelig høj, at flere tvinges til at flytte eller optage lån i deres bolig, ligesom udligningen er helt ude af kontrol.
Svaret på hvor, pengene skal findes er, at vi vil sætte borgene i centrum og fokusere knivskarpt på kommunens kerneopgaver, dvs. børn, ældre, syge, handicappede og kulturliv, mens vi vil indstille alle projekter og aktiviteter, der enten ikke er kerneopgaver, eller som private eller frivillige aktører kan varetage bedre. Vi vil desuden fjerne det bureaukrati af regler og krav, kommunen har lagt i mellem borgerne og de medarbejdere, der hver dag tager sig af vores børn, ældre og syge. Friheden til faglighed skal tilbage, og i den proces vil vi få frigivet enorme ressourcer!
Nye Borgerlige vil således kæmpe for at sænke skattetrykket og på den måde skabe større frihed for den enkelte borger, uden at dette skal blive på bekostning af vores svageste grupper.
Jeg kunne jo vende spørgsmålet om og bede Socialdemokratiet forklare, hvor vi arbejdende børnefamilier og almindelige lønmodtagere efterhånden skal finde pengene til at betale de skattestigninger, I bebuder?

Publiceret 12 November 2017 00:00

SENESTE TV