Søllerød Golfklub tager førsteplads i indsamling

Søllerød Golfklub har vundet førstepræmien i den landsdækkende indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft

Næsten 100.000 kr. er det lykkedes Søllerød Golfklub at samle ind til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med kampagnen 'Mand det nytter'. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Den landsdækkende kampagne har budt på 53 golfturneringer i perioden fra maj til oktober i hele landet, og samlet set har i alt 3.200 deltagere samlet 710.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft.
“Det er et helt fantastisk resultat og det største indsamlede beløb i Slå et Slags historie,” udtaler Charlotte Ritter, projektleder fra Kræftens Bekæmpelse.
Kræftens Bekæmpelse retter en stor til alle, der har støttet turneringen både deltagere, sponsorer og frivillige, og de retter en særlig tak til dem, der har arrangeret Slå et Slag for kuglerne i klubben. Æren for dette kan de fire ildsjæle Annette N. Stausbøll, Helle B. Helbrandt, Gitte Schreyer og Anne Marie Duus tage. De har gjort det muligt at arrangere 'Slå et Slag for kuglerne' i Søllerød Golfklub.
Som vinder i den landsdækkende indsamling, har Søllerød Golfklub vundet et foredrag med tidligere håndspiller på landsholdet Lars Christiansen, som medlemmerne kan se frem til i starten af den nye sæson 2018.
adk

Publiceret 14 November 2017 13:00

SENESTE TV