DEBAT:

Mens vi venter på de nye signaler

Af
Lisette Jespersen. Fuglesangsvej 14

3460 Birkerød

KV17-kandidat for Enhedslisten

Desværre har serviceniveauet på s-banen til Holte og Hillerød ikke været højt de sidste 3-4 år. De faste pendlere har ofte ventet forgæves på tog eller længe på togbusser. Der er ellers blevet arbejdet på at forbedre situationen. Skinnerne er blevet skiftet ud og der er kommet et moderne signalsystem.
Vi kan desværre konstatere, at vi ikke ved hvornår signalsystemet faktisk kommer til at fungere. Og nu skal letbanen også føres under s-banen ved Lyngby station - med de problemer det vil at give for s-togsdriften.
Imens er der samtidig skåret ned på busdriften. Vi foreslår derfor at bustrafikken forbedres nordpå mens vi venter. Konkret foreslår vi, at busruten 184 forlænges fra Holte til Hillerød. Alternativt at busrute 385 forlænges til Hillerød, og at der køres hyppigere i aftentimer og weekender.
Pendlerne har åbenlyst behov for alternative muligheder. Ellers vil endnu flere bruge bilen i stedet for at bruge offentlig transport. Dette vil bidrage til mere trafikkaos og forurening i myldretiderne.
Vi har brug for at se realiteterne i øjnene - ingen aner hvornår signalerne faktisk kommer til at virke. Der er behov for bedre offentlig transport for borgerne i Rudersdal nu.


Publiceret 14 November 2017 10:15

SENESTE TV