DEBAT:

Valgkampens finurlige retorik

Af
Af Randi Mondorf

formand for Børne- og Skoleudvalget og KV17-kandidat for Venstre

Hvis nogen siger de vil bevare noget, er det så det samme som nogen har sagt de vil nedlægge det?
Nej, - ikke i en valgkamp. Eksempelvis, er der ingen, der har sagt de vil nedlægge Ravneholm Skovbørnehave, men alle er rigtig glade for, at den bliver bevaret. Tankevækkende. Og jeg kan nævne flere andre eksempler.
Så lad mig lige her genopfriske forløbet vedr. udviklingen af daginstitutionsområdet i Holte / Søllerød, herunder Vangeboled.
I maj måned udsendte Børne- og Skoleudvalget et omfattende materiale til de arbejdsgrupper af forældre, som er involverede i at kigge på udviklingen af daginstitutionsområdet. Materialet indeholder en bred vifte af dilemmaer og mulige prioriteringer og der er helt sikkert spiselige og mindre spiselige forslag imellem.
Jeg ved arbejdsgrupperne er i fuld gang og flere gange har indhentet flere oplysninger. Nu venter vi så på at få deres forslag og deres vurdering af, hvad der er vigtigst for forældrene. På det grundlag skal vi træffe nogle beslutninger. Så vi ved hvad vi har sendt ud, men vi ved ikke hvad vi får tilbage og i den mellemliggende tid kan der sagtens være involverede forældre i området som ved mere, for de er tættere på processen lige nu.
Hvis man kigger mine debatindlæg igennem, er der en sikker gentagelse I alle sammen:
Lad os nu respektere de arbejdsgruppernes arbejde, det er nemlig forældreinvolvering. Men det er åbenbart en svær opgave i en valgkamp.
Jeg gentager gerne, at jeg er optaget af at skaffe vuggestuepladser til de mange nye børn i kommunen.

Publiceret 17 November 2017 00:00

SENESTE TV