Igen:

Bølge af indbrud skyller ind over Holte

Dagens pressebriefing fra Nordsjællands Politi viser, at indbrudstyvene er lune på Holte

Af
Thomas Schiermacher

Syv indbrud på det seneste døgn. Så mange anmeldelser har Nordsjællands Politi fået i det foregående døgn. Og i Rudersdal Avis er det gået hårdest ud over Holte-området,
På Annasvej var der 30. november mellem kl. 15-17.30 indbrud. Tyvene kom ind via et vindue på 1. sal. Her satte de en stige op til børneværelset og kom ind der. Der er ikke overblik over, hvad der stjålet
I en villa på Øverødvej i Holte blev der begået indbrud 30 november kl. 18.25. en rude blev knust ind til huset og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.
Alarmen gik torsdag kl. 18.04 på Kildevej i Holte, da et vindue blev brækket op på bagsiden af huset. Der er ikke overblik over hvad der er stjålet.
Der var indbrud i en villa på Pile Alle, Holte, torsdag mellem 08.00-20.05. Her brød tyvene et vindue op og gennemrodede alt i huset. Der er intet overblik over, hvad de stjal.
Samme historie gentager sig i Carlsmindeparken hvor alarmen gik 19.43 torsdag, da et vindue til børneværelset blev knust: tyvene nåede at gennemrodede alt og der mangler overblik over, hvad der er stjålet.
Og igen på Birkebakken i Holte var der torsdag aften mellem 17. 40-22.20 indbrud. Tyvene brød et vindue op, gennemrodede alt og stjal både computer og smykker.
I et tidsrum over et par dage har der været tyve på spil i Bøgeholmen i Holte. Mellem den 28. november kl. 11 til den 30. november kl. 12.25 har tyve brudt et vindue op. Om der er stjålet noget er endnu uvist

Publiceret 01 December 2017 20:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV