Ny vuggestue på Vangeboskolen indviet af borgmester Jens Ive

I sidste uge kunne borgmester Jens Ive klippe den røde snor og officielt indvie vuggestuen Egebakken

Med smil og varme ord blev den røde snor klippet over, og Egebakken vuggestue officielt indviet. Både borgmester Jens Ive (V), daglig leder Tina Birch og vuggestuens børn og voksne var med til at fejre dagen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Rudersdal Kommune
Egebakken vuggestue har til huse i en af Vangeboskolens tidligere bygninger, der er sat i stand og indrettet til vuggestuebørnenes behov og aktiviteter. Det betyder blandet andet, at alle rum er forskellige og meget velegnede til aktivitet og bevægelse i børnenes leg og læring.
“Med Egebakken vuggestue har vi et solidt eksempel på det gode samarbejde mellem daginstitutioner og skoler i kommunen. Vi har formået at omforme skolens bygninger til en flot vuggestue af høj kvalitet og med rum til rendyrket vuggestuepædagogik, og vi glæder os til at følge børnenes hverdag i Egebakken,” siger den afgående formand for Børne- og Skoleområdet, Randi Mondorf (V).
Egebakken vuggestue åbnede sine døre tidligere dette efterår, da det stigende børnetal i kommunen gav behov for flere vuggestuepladser.
adk

Publiceret 04 December 2017 12:00

SENESTE TV